Blogg

Annons

Bilväljaren – att välja ny bil ska vara enkelt!

2013-04-10 | Mattias Rabe

Nu presenterar vi Bilväljaren här på teknikensvarld.se. Med hjälp av några få klick får du förslag på bilar som passar just dig och dina behov. Använd Bilväljaren redan i dag så sparar du både tid och pengar.

Tycker du det är svårt att få en överskådlig blick över alla bilmodeller som kan tänkas intressera dig vid nybilsköpet? Lugn, nu gör vi det enkelt för dig med Bilväljaren.

Bilväljaren hittar du uppe i sidnavigationen på teknikensvarld.se. Klicka på ”Köpa bil” så kommer du direkt till Bilväljaren.

Teknikens Värld tillsammans med Bilstart presenterar nu Bilväljaren där du när som helst under dygnets alla timmar och årets alla dagar kan få förslag på bilar som passar just dig och dina behov.
Du gör det enkelt genom att på några sekunder berätta vilka parametrar som är viktiga vid ditt bilköp. Berättar gör du genom att dra i sex olika reglage: hur bränslesnål, lastvänlig, säker, snabb, prisvänlig och populär din bil måste vara.
Blixtsnabbt får du upp ett antal bilar som förslag, rangordnade efter just dina behov. Tillsammans med bilder på bilarna får du också upp bilfakta så som mått, effekt, förbrukning, krocksäkerhetsbetyg, pris och mycket mer, samt så klart snabb åtkomst till Teknikens Värld test och provkörningar. Vill du förfina din sökning ännu mer kan du göra så, lika väl om som att jämföra sökresultaten med den bil du har i dag.
Som om det inte vore allt så kan du dessutom genom några snabba klick enkelt få kontakt med återförsäljare på din ort för just den valda bilen.

Så vänta inte längre, använd Bilväljaren med start redan i dag för att förenkla ditt val av ny bil.

Som kuriosa kan det vara lite skoj att veta att ni tusentals teknikensvarld.se-besökare som redan använt Bilväljaren sedan smygstarten i påskhelgen har efterfrågat framför allt snabba och säkra bilar. Bränslesnåla bilar till bra pris är näst mest populära.

Besök Bilväljaren i dag!

Relaterade inlägg

Många underskattar kostnaden att äga en bil

Många underskattar kostnaden att äga en bil

Ny undersökningar visar: Många som köper bil vet inte vad den kostar att äga över tid. Det visar en ny Sifo-undersökning från KVD Bilpriser, som jämfört ägandekostnaden för olika modeller och vad svenska folket tror att det kostar att äga en bil. Enligt undersökningen tror de flesta att en tre år gammal begagnad bil kostar […]

2017-09-25
Trendbrott: nu backar försäljningen av begagnade bilar

Trendbrott: nu backar försäljningen av begagnade bilar

För första gången på fem år minskar nu försäljningen av begagnade bilar. Under andra kvartalet 2017 tappade försäljningen med 1,5 procent, jämfört med året innan. Bakom tappet står en minskad försäljning av bilar från privatpersoner. Det visar ny statistik från KVD Bilpriser. Under andra kvartalet 2017 såldes 307 125 begagnade bilar vilket är en minskning […]

2017-09-07
Köpa begagnad hyrbil – fördelar och nackdelar

Köpa begagnad hyrbil – fördelar och nackdelar

Trots lägre pris ryggar många undan inför tanken att köpa en begagnad hyrbil. Vem vill ha en bil som körts av fler personer än man kan räkna? Men är många personer bak ratten automatiskt lika med en sämre skött och mer sliten bil? Drömbilen för billigare än i dina drömmar Föreställ dig en bil av […]

2017-09-04
Försäljningsrekord av begagnat under 2016 – trots svagt sista kvartal

Försäljningsrekord av begagnat under 2016 – trots svagt sista kvartal

Under 2016 sattes ett nytt försäljningsrekord av begagnade bilar. Totalt såldes 1 177 644 bilar – en ökning på 12 066 bilar jämfört med året innan. Samtidigt har försäljningstillväxten för 2016 mattats av och en negativ försäljningstrend gick att skönja under sista kvartalet. I hela sex län minskade försäljningen under 2016. Försäljningen av begagnade bilar […]

2017-01-12
Vem ersätter Nico Rosberg?

Vem ersätter Nico Rosberg?

Janne Blomqvist går igenom förutsättningarna inför den förarplats hos Mercedes som ska fyllas efter Nico Rosbergs plötsliga avhopp.

2016-12-05
Ny bevisning mot toppchefer i Saab

Ny bevisning mot toppchefer i Saab

Stora mängder mail utgör ny bevisning mot åtalade personer i gamla Saab Automobile.

2016-12-03

Annons

Stäng