Hundar gick loss på Toyota Corolla

Det hela utspelade sig för några dagar sedan i Sakarya i Turkiet. Cem Acar ställde en av sina bilar framför sin verkstad när han tog sig hem med en annan bil. När han kom tillbaka på morgonen såg han att den Toyota Corolla som var kvar över natten hade fått sin främre stötfångare bortsliten. Han kontaktade genast polisen i tron att det var tjuvar eller vandaler som hade utfört illgärningen.

När det visade sig att området runt hans verkstad hade kameraövervakning och Cem Acar såg filmen fick han sig en chock. Det var nämligen herrelösa hundar som härjade i området under natten som hade varit framme och slitit loss bilens front. Totalt nio hundar ingår i den vandaliserande ligan. Här pratar vi alltså inte om gärningsmän utan om gärningsdjur.

Polisen ska tydligen ha frågat Cem Acar om han ville stämma hundarna. Efter en kort betänketid skrattade han bara åt det.

Frågan är vad som fick hundarna att gå igång så infernaliskt på denna Toyota Corolla. Låg där kanske en gammal korv inklämt i luftfiltret eller hade en katt smugit sin in i motorrummet för att få lite värme över natten?