Modell- och värderingsdatabas via webservice

Integrationer mot oss ger tillgång till dagsfärska värderingar och Sveriges bästa bilmodelldatabas

Skissad bilVill ni automatisera era kreditprocesser? Vill ni få tillgång till en i realtid uppdaterad modelldatabas med över 200 000 modellvarianter som är kopplade mot registreringsnummer?

 

Automatisering av kreditprocesser

Bilpriser.se arbetar idag med flera av de största finansbolagen och bankerna när det gäller automatisering av deras kreditprocesser. Genom att erbjuda sina kunder en förenklad och snabb ansökningsprocess via en dagligen uppdaterad bildatabas samtidigt som de automatiserar själva bilvärderingen så får de en mycket snabb och effektiv hantering av sin bilfinansieringsverksamhet.

– Genom att integrera bilpriser.se i vårt affärssystem har förenklat handläggningen av billånen. Tack vare det kan våra kunder få riktigt snabba besked på sina låneansökningar. Vi har mellan 20 och 25 procent av marknaden för billån och omkring 600 återförsäljare så är det många som drar nytta av den enklare lånehanteringen, säger Michael Adwall på DnB.

I DnB Finans ingår även Peugeot Finans, Honda Finans och Suzuki Finans.

Automatisk värderingar av fordonslager

Vi hjälper bilhandlare, banker och finansbolag att löpande och helt automatiskt hålla koll på sina lager och fordonsstockar. En snabb, enkelt och rationell hantering spar både tid och pengar.

Kampanjsajter och interaktiva annonser

Idag arbetar vi med mediabyråer och reklambyråer och hjälper dem att öka sin konverteringen från kampanjer och annonser genom integrationer mot våra API:er.

Vill du veta mer?

Karl Zaar

Tfn: 08-522 43 217, e-post: karl.zaar@bilpriser.se