Volvo S90 Polestar – första bilden!?

Under devisen #MadeToPerform har Polestar på sin Facebook-sida släppt en bild där ett blankpolerat ändrör med Polestar-logotypen syns. Vilken bil ändröret tillhör är i nuläget en aning svårt att avgöra, men det vi ser tillhör inte S60 eller V60 Polestar, för detaljerna i övrigt stämmer inte. Det kan vara S90 Polestar som de retar oss med så här en knapp månad i förväg.

Tillsammans med bilden står att läsa ”2016-03-02 – Save the date”, det vill säga att vi ska lägga den 2 mars 2016 på minnet, för då blir det avtäckning. Just den 2 mars i år är andra pressdagen på den stora, internationella bilsalongen i Genève. Det om något är ett tecken på att det kan röra sig om en produktionsmodell, eller åtminstone en förhandsvisning av en sådan.
Som svar till en engelsktalande på Facebook skriver Polestar att det rör sig om någonting helt nytt. Även det skvallrar lite om att det borde vara S90 Polestar.

På samma bilsalong ska även Volvo V90 visas upp publikt för världen för första gången, knappt ett par veckor efter smygpremiären i Stockholm.