Blogg

Annons

Zlatan Edition Volvo XC70 är här nu!

2014-02-17 | Mattias Rabe

Volvo rider vidare på vågen efter reklamfilmen med Zlatan. Därför tar man nu fram en begränsad upplaga av XC70 som innehåller en dekalsats med fotbollsstjärnans namnteckning.

För några veckor sedan lanserade Volvo en reklamfilm med Zlatan Ibrahimovic i huvudrollen och XC70 i birollen. Filmen, där Zlatan reciterar Sveriges nationalsång, blev en stor snackis och är det än i dag. Enligt Volvo har filmen satt fart på försäljningen av XC70 och XC60 samtidigt som ”nationlsången” toppar iTunes, Spotify och Digilistan i Sveriges Radio P3. Nu tar Volvo nästa steg i marknadsföringen.


Volvo lanserar nämligen Zlatan Edition Volvo XC70 (notera att den inte heter Volvo XC70 Zlatan Edition). Det är en modellversion i begränsad upplaga som förutom en dekalsats med Zlatans namnteckning är en exakt kopia av den bil som Sveriges landslagskapten kör i reklamfilmen.
Det innebär en Volvo XC70 D5 AWD i färgen Electric Silver med mörkgrå interiör och 19-tums Erakir-fälgar i Diamond Tech Black, samt alla möjliga olika utrustningspaket.


Vill du köra en Zlatan-Volvo kostar det dig från 519 930 kronor.


På vår fråga för ett par veckor sedan om Zlatan-reklamfilmen påverkade dig på så vis att du gick och beställde en ny XC70 svarade drygt 21 procent av 323 svarande ja.

Relaterade inlägg

Dags att teckna bilförsäkring?

Dags att teckna bilförsäkring?

Mängder av bolag, en uppsjö av erbjudanden och kapitel av finstilt text – att välja rätt bilförsäkring är en utmaning. Uppdelad i etapper blir processen enklare. Här är de frågor du bör ställa dig. Trafikförsäkring, halvförsäkring eller helförsäkring? Först måste du helt enkelt avgöra vilken försäkringstyp du behöver. Vilka behov har du och vilken typ […]

2017-08-01
Dags att sälja din bil? 9 enkla tips för att få högsta möjliga pris!

Dags att sälja din bil? 9 enkla tips för att få högsta möjliga pris!

När du är redo att sälja din bil går det att pressa upp priset mer än du kanske tror. Här är tio snabba tips. 1. Bra och betydande bilder En tilltalande bild är din bästa möjlighet att ge ett lockande första intryck. Om du anonserar ut ett fordon av vanlig modell kan det till och med vara […]

2017-07-19
Ökar nybilsregistrerade elbilar mer än hybrider de kommande åren?

Ökar nybilsregistrerade elbilar mer än hybrider de kommande åren?

Ett modeord idag är ”digitalisering”. Något som de flesta branscher och organisationer idag brottas med. I bilbranschen jobbar man även ifrån tillverkarnas sida väldigt hårt med ”elektrifiering” utav bilarna. När det gäller bilar som enkom drivs av el (”elbilar” tex BMW i3 eller Tesla) så går det än så länge i relativt maklig takt och i […]

2017-06-26
Försäljningsrekord av begagnat under 2016 – trots svagt sista kvartal

Försäljningsrekord av begagnat under 2016 – trots svagt sista kvartal

Under 2016 sattes ett nytt försäljningsrekord av begagnade bilar. Totalt såldes 1 177 644 bilar – en ökning på 12 066 bilar jämfört med året innan. Samtidigt har försäljningstillväxten för 2016 mattats av och en negativ försäljningstrend gick att skönja under sista kvartalet. I hela sex län minskade försäljningen under 2016. Försäljningen av begagnade bilar […]

2017-01-12
Vem ersätter Nico Rosberg?

Vem ersätter Nico Rosberg?

Janne Blomqvist går igenom förutsättningarna inför den förarplats hos Mercedes som ska fyllas efter Nico Rosbergs plötsliga avhopp.

2016-12-05
Ny bevisning mot toppchefer i Saab

Ny bevisning mot toppchefer i Saab

Stora mängder mail utgör ny bevisning mot åtalade personer i gamla Saab Automobile.

2016-12-03

Annons

Stäng