Annons

Bästa och sämsta bilarna 2014 enligt amerikanskt konsumenttest

2014-03-03 | Mattias Rabe

Amerikanska konsumenttidningen Consumer Reports listar årligen de bästa och sämsta bilarna i olika bilklasser. Så här ser deras listor för 2014 ut.

Consumer Reports årliga listor över de bästa och sämsta bilarna i olika bilklasser väger tungt när amerikaner och amerikanska företag ska välja nya bilar. Här har du bilarna som kommer att ta fart försäljningsmässigt  i USA men också bilarna som riskerar att ta upp plats i lagerhallarna under lång tid.

Bästa bilarna 2014 enligt Consumer Reports:

För att utses till Consumer Reports ”Top Pick” måste bilen prestera bäst i sin klass i Consumer Reports test och ha en pålitlighet som ligger på medel eller över samt anses ha ett fullgott krockskydd enligt amerikanska krocktest.

 

Sämsta bilarna 2014 som enligt Consumer Reports är problembilar:

Som vi ser är det en salig blandning bilar som rankas som de sämsta 2014. Chrysler med undermärken lägger beslag på en majoritet av platserna som även innehas av Volvo och Range Rover med sina XC90 och Evoque. Exakta anledningar till sämsta-listans innehåll har vi inte kunnat luska ut ännu. Däremot kan du läsa anledningarna till varför bästa-listan ser ut som den gör.

Annons

Stäng