Annons

Bilklapparna du vill ge bort.

2014-12-18 | Fredrik, bilpriser.se

Att förena nytta med nöja är lite vår grej. Oavsett om du kör Volvo V70 eller Corvette eller kanske någon liten småbil á la Nissan Micra kan det vara kul att få nyttosaker till bilen i julklapp. Det skänker mervärde i form av bilvård och hållbarhetstänk plus att det är lite kul och oväntat.

Lahega Autorange Bilvax.
En av våra favoriter! Ett svenskt kvalitetsvax till ett väldigt osvenskt pris. Flaskan kostar 95 kronor hos Bilia och vaxet håller länge. Polish och vax i ett och dessutom lätt att arbeta in i lacken. Rekommenderas!

s

Silikonstift
Har du varit med om att dörren frusit fast och du stressat slitit i den med listsprickor som resultat? Du “silikonade” väl listerna? Om inte är det garanterat boven i dramat. Köp ett silikonstift från bensinmacken/varuhuset i julklapp och instruera mottagaren om tillvägagångssätt. Vill du vara generös kan du med fördel kombinera den med Lahegas vax!

filt

Lyxig filt
Är mottagaren ett fan av Volvo? Har du dessutom lite mer att spendera än någon hundring? På Volvo Life Style Collection finns de allra smakfullaste bilprylarna. Som denna läckra filt för 89 euro.

Vad köper du i julklapp?

Annons

Stäng