Annons

Bilservice eller reparation – vi har tjänsten för dig!

2013-02-22 | Mathias, bilpriser.se

Under februari släppte vi upp en ny tjänst på sajten i samarbete med autobutler.se. Det är en tjänst som riktar sig mot dig som vill lämna in bilen på verkstad för reparation eller service. Det är även en tjänst som gör det möjligt för verkstäder att hitta nya uppdrag på ett enkelt sätt.

Steg 1 – beskrivning av uppdraget

Bilägaren beskriver vad han/hon vill ha hjälp med. Det finns snabbval som gör det enkelt för användaren att beskriva uppdraget och man kan även beskriva arbetet i detalj med fritext och bilder.  Vill du testa går du till www.bilpriser.se/bilservice eller gör en värdering och klickar på fliken “bilservice”. Tjänsten är kostnadsfri för dig som konsument.

 2. Verkstäderna kollar på ditt uppdrag och offererar

Idag har Autobutler.se närmre 400 anknutna verkstäder i Sverige genom samarbeten med kedjorna Vianor och Euromaster. Det finns även verkstäder från kedjor som Mekonomen, Bosch Car Service, Mekopartner, Autopartner och Meca. Ca 20 procent av de anknutna verkstäderna är auktoriserade.

Du får meddelande per e-post när en offert inkommit in. Loggar du in på autobutler.se får du en enkel översikt över de offerter som inkommit. Offerter har du inom 24 timmar.

 

3. Välj den offert som passar bäst

Du kan enkelt  jämföra de olika offerterna och väljer den som passar dig bäst. Autobutler.se samarbetar med Trustpilot. Det innebär att verkstäderna betygssätts efter utfört arbete. När du väljer verkstad kan du som användare även se tidigare betyg vilket skapar trygghet i köpprocessen.

 

 Testa tjänsten här!

Annons

Stäng