Annons

Bilväljaren – att välja ny bil ska vara enkelt!

2013-04-10 | Mattias Rabe

Nu presenterar vi Bilväljaren här på teknikensvarld.se. Med hjälp av några få klick får du förslag på bilar som passar just dig och dina behov. Använd Bilväljaren redan i dag så sparar du både tid och pengar.

Tycker du det är svårt att få en överskådlig blick över alla bilmodeller som kan tänkas intressera dig vid nybilsköpet? Lugn, nu gör vi det enkelt för dig med Bilväljaren.

Bilväljaren hittar du uppe i sidnavigationen på teknikensvarld.se. Klicka på ”Köpa bil” så kommer du direkt till Bilväljaren.

Teknikens Värld tillsammans med Bilstart presenterar nu Bilväljaren där du när som helst under dygnets alla timmar och årets alla dagar kan få förslag på bilar som passar just dig och dina behov.
Du gör det enkelt genom att på några sekunder berätta vilka parametrar som är viktiga vid ditt bilköp. Berättar gör du genom att dra i sex olika reglage: hur bränslesnål, lastvänlig, säker, snabb, prisvänlig och populär din bil måste vara.
Blixtsnabbt får du upp ett antal bilar som förslag, rangordnade efter just dina behov. Tillsammans med bilder på bilarna får du också upp bilfakta så som mått, effekt, förbrukning, krocksäkerhetsbetyg, pris och mycket mer, samt så klart snabb åtkomst till Teknikens Värld test och provkörningar. Vill du förfina din sökning ännu mer kan du göra så, lika väl om som att jämföra sökresultaten med den bil du har i dag.
Som om det inte vore allt så kan du dessutom genom några snabba klick enkelt få kontakt med återförsäljare på din ort för just den valda bilen.

Så vänta inte längre, använd Bilväljaren med start redan i dag för att förenkla ditt val av ny bil.

Som kuriosa kan det vara lite skoj att veta att ni tusentals teknikensvarld.se-besökare som redan använt Bilväljaren sedan smygstarten i påskhelgen har efterfrågat framför allt snabba och säkra bilar. Bränslesnåla bilar till bra pris är näst mest populära.

Besök Bilväljaren i dag!

Annons

Stäng