Annons

Din chans att köra en riktig grävmaskin!

2011-05-04 | Mattias Rabe Foto: Volvo CE

Nu har du chansen att få uppleva hur det är att sitta bakom spakarna på en riktig grävmaskin. Det enda du behöver göra är att gissa vilken bil det är som gömmer sig på bilden.

Kör bil gör nog de flesta av oss som läser här. Men hur är det att glida omkring med en grävmaskin på ett antal ton och samtidigt styra en grävskopa med spakarna? Förmodligen är det många av er som inte vet hur det känns.

Därför bjuder vi nu dig på chansen att få ratta en riktig grävmaskin. En upplevelse som du garanterat kommer att kunna bära med dig för resten av ditt liv. Tävlingen, som presenterades av teknikensvarld.se i samarbete med Dina Försäkringar, går helt enkelt ut på att du ska gissa på vad det är för bil som bilden nedan visar samt att du ska motivera till varför just du ska vinna grävmaskinsupplevelsen. Måndagen 9 maj presenterar vi vinnaren av tävlingen och förhoppningsvis blir vinnaren lika vass som grävmaskinist Jonny Pettersson som i filmen nedan visar hur stadig på handen man kan vara.

Så här tävlar du
Ta en titt på bilden nedan. Klicka på den för att se den i större format. När du tror du vet vilken bil det är klickar du här för att fylla i ditt svar, din motivering till varför just du ska vinna samt dina kontaktuppgifter.

Lycka till!

Grävmaskinen på bilden ovan är endast symbolisk för tävlingen. Det är inte maskinen på bilden du får köra.
TÄVLINGEN AVGJORD! VINNAREN ÄR…
Ni var många som ville köra grävmaskin men tyvärr kan endast en av er få möjligheten denna gång. Vinnare i vår tävling är Ingemar J vars motivering föll oss bäst i smaken:

Jag vill hemskt gärna vinna för att kunna bjuda min fru på grävmaskinsupplevelsen.
Hon arbetar som läkare men som jag förstått det skulle hon gärna arbeta extra som grävmaskinist.
Min fru gillar grävmaskiner och jag gillar min fru!
Grattis till den fina vinsten, Ingemar!
Just det ja, bilen på bilden som ni skulle gissa på är en Peugeot 3008. De flesta av er satte den!

Annons

Stäng