Annons

ENKLARE MED TJÄNSTEBIL FÖR SMÅFÖRETAGARE

2014-05-14 | Mathias, bilpriser.se

Nu satsar ALD Automotive på att göra det enklare för småföretagare att få en riktigt bra tjänst för sina leasingbilar. Företagen får full valfrihet när det gäller val av bilmärke, modell och leasingform. Det är till och med möjligt att leasa en begagnad bil för att hålla kostnaderna nere. Alla bilens kostnader samlas dessutom på en enda månadsfaktura. På aldbilleasing.se finns allt om den nya tjänsten.

– Vi vill göra det enkelt också för företag med ett fåtal bilar att få tillgång till vår samlade kunskap och alla våra tjänster. Tanken är att förenkla hanteringen av bilar hela vägen från nybeställning till återlämning. På vår nya webbplats aldbilleasing.se får företagen också hjälp med bilrekommendationer baserade på erfarenheter från våra drygt 20 000 svenska förare, säger David Jansson, försäljningschef för aldbilleasing.se.

På aldbilleasing.se kan företagen välja bilmärke, modell, fullservice eller endast leasing och så vidare. När det är gjort går det genast att se vad företagsbilen kostar per månad inklusive service, underhåll, vinterdäck och hantering av allt övrigt som rör bilen.

aldbileasing.se

Storföretagsrabatter även för små vagnparker

Småföretagare och andra med mindre vagnparker hänvisas ofta till färdiga leasingkoncept. Stora bolag med många bilar har däremot kunnat optimera såväl finansieringsmodell som bilhantering genom att handla upp komplicerade och ibland internationella outsourcinglösningar.

– Nu kan även företag med enstaka bilar ta del av dessa tjänster och anpassa dem efter sina behov. Våra kunder kan välja bilar av alla märken, med eller utan extrautrustning och exempelvis välja till ett driftavtal. Då ingår beställning av bil, försäkring, service, vinterhjul, hantering av drivmedelskort, förmånsvärdesberäkning, skadehantering, bokning av hyrbil med mera. Kunderna får ta del av våra upphandlade specialrabatter på bilar och kringtjänster och får allt presenterat på en och samma månadsfaktura. Det spar tid och pengar, säger David Jansson.

Inbyten och begagnat

ALD Automotive har även ett stort utbud av begagnade bilar med avdragsgill moms som företag kan leasa. Från det årliga inflödet av 4 000-5 000 lätt begagnade leasingbilar sorterar ALD Automotive fram det bästa som sedan säljs i den egna bilhallen i Täby Kyrkby.

– Det ger oss en unik ställning i förhållande till övriga renodlade leasingbolag. Vi vet att många företag kan tänka sig att leasa en lätt begagnad bil för att få ner leasingkostnaden eller för att kunna välja en lyxigare modell. Vår egen bilhall och ett nära samarbete med auktionsföretaget KVD gör också att vi kan hjälpa företagarna med att byta in eller sälja deras gamla bilar, säger David Jansson.

För mer information

Kontakta David Jansson, försäljningschef för aldbilleasing.se, 0735-23 79 59 eller david.jansson@aldautomotive.com.

Annons

Stäng