Annons

Framtida värde, inbytespris och ägare – nya bilpriserappen är här

2011-12-28 | Mathias, bilpriser.se

Med den här appen kan du fotografera en registreringsskylt för att få all information om bilmodellen, inklusive marknadspris. Bilpriser.se är Sveriges största bilvärderingssajt och appen har fått stor internationell uppmärksamhet. Vi tar temperaturen på bilmarknaden och erbjuder privatpersoner och företag korrekta, trovärdiga och dagsfärska bilvärderingar. Vi har priser på över 9 000 bilmodeller och 80 000 modellversioner i vår databas.

Detta får du:

Köppris – Ett uppskattat pris vid köp av bilhandlare (för bil i fullgott skick), inberäknat prutning. Generellt siktar vi mot att köppriset ska ligga ca 10 procent under det begärda priset.

Privatpris – Uppskattat försäljningspris mellan privatpersoner (för bil i normalt skick)

Värde vid inbyte (betaltjänst) – Här får du en uppskattning av vad en bilhandlare kan tänkas ge för bilen vid inbyte.

Framtida köppris (betaltjänst) – Ger dig en uppskattning av bilens värde 12 månader framåt i tiden.

Jämför försäkring och billån

Hitta ägaren

Användaren får en värdering som man också kan detaljera genom att uppdatera antalet körda mil, utrustningsnivå och vilket tillvalspaket som är aktuellt. På så sätt blir värderingen mer rättvisande. Man kan också ta del av teknisk information om bilen och jämförelser av bilförsäkringar och billån.

– Med den nya versionen kan man även få reda på inbytespris och framtida värde. Det ger dig möjligheten att göra en bättre affär. Det här är en app som passar både bilintresserade som förstagångsköpare,  säger Mathias Björkman.

Appen, som kostar sju kronor i App Store, kan också användas utan kamerafunktionen då det går att skriva in registreringsnumret manuellt. Inbytespris i bilhallen och framtida värde är en betaltjänst och kostar sju kronor.

– Vi gör över 10 miljoner bilvärderingar varje år och kan ge besökare en bra bild av modellerna kostar i bilhandeln och hur mycket lägre pris man kan förvänta sig om man köper bilen av en privat försäljare. Genom vår app får användaren tillgången till all vår kunskap bara genom att mata in ett registreringsnummer, säger Mathias Björkman.

Nyheter i version 1.2

* Uppskattning av bilens värde 12 månader framåt i tiden.
* Uppskattning av bilhandlarens pris vid inbyte.
* Bilägarens personuppgifter levereras som SMS efter det att appen skickat en förfrågan till Transportstyrelsen.
* Förenklat flöde för värdering genom fabrikat, årsmodell, familj, modell
* Förbättrad felhantering

Vill du ladda ner den? Följ länken nedan:

http://itunes.apple.com/se/app/bilpriser-se/id421154061

Annons

Stäng