Annons

Låt inte ungarna kladda ner bilen i onödan.

2011-12-30 | Fredrik, bilpriser.se

Har du också någon gång passerat en Jaguar Daimler i blänkande, British Racing Green-kulör och med välputsad huvkråka? Då kanske du också kollat in i bilen och beundrat de flotta brickorna i ädelträ för baksätespassagerarna med silverkantat hål för glas/mugg? Förutom att de är just vackra så fyller de funktionen att såväl en konjakskupa som smörgås sitter stadigare på brickan än i knäet hos baksätespassagerarna.


I bästa fall är passageraren stadig på hand och balanserar sin måltid väl. I värsta fall är det din sjuåriga son eller dotter som äter en cheeseburgare. Förutom den hygieniska aspekten är det inte kul att få fläckar på klädseln. Men det finns en lösning!


Dom där träbrickorna i Jaguaren får du njuta av i nästa liv. Köp istället mindre vackra doningar i plast! Dessa kommer vara populära för både barn och vuxna. I synnerhet om man färdas länge i baksätet och gärna äter medan du avverkar mil bakom ratten. Se så, iväg till närmaste prylbutik och fråga efter dessa underverk till biltillbehör som både kan spara pengar i utebliven textiltvätt samt din huvudvärk!

Annons

Stäng