Annons

Motorbranschens Riksförbund väljer Bilpriser.se som partner

2012-11-22 | Mathias, bilpriser.se

Motorbranschens Riksförbund (MRF) och Bilpriser.se har inlett ett nytt samarbete. Målet med samarbetet är att MRF ska erbjuda sina medlemmar och bilbranschen bättre värderingar av nya och begagnade bilar.

 

Motorbranschens Riksförbund, MRF, är branschorganisationen för den seriösa bilhandeln och bilverkstäderna i Sverige. MRF har idag cirka 1 200 medlemmar på ca 1 700 platser runt om i hela Sverige.

 

– Bilpriser.se har under lång tid erbjudit de bästa värderingarna av begagnade bilar i Sverige. Värdet på bilar är, precis som mjölk, en färskvara och står de för länge blir de svårare att sälja. En korrekt och dagsfärsk värdering är väldigt viktigt för våra medlemmar och därför känns Bilpriser.se som en självklar partner, säger Jan Bergh, chef för bilhandeln på MRF.

 

I och med samarbetet med MRF kan Bilpriser.se lägga till ytterligare en bra informationskälla till sina värderingar, försäljningspriser från MRF. I dag bygger Bilpriser.se sina värderingar på egna prognoser, försäljningspriser från KVD Kvarndammen och marknadspriser från bland annat Bytbil.com.

– Jag är glad över att MRF valt Bilpriser.se som partner. Samarbetet innebär att Bilpriser kan erbjuda ännu bättre värderingar för både företag och privatpersoner. Dessutom får medlemmarna i MRF tillgång till information och kunskap som förhoppningsvis underlättar deras arbete, säger Mathias Björkman, vd på Bilpriser.se

 

För ytterligare information kontakta:

Jan Bergh Chef bilhandel, Motorbranschens Riksförbund, www.mrf.se

Telefon: 070-162 01 01 alt jan.bergh@mrf.se

 

Mathias Björkman, VD, KVD Bilpriser

Telefon: 0709-96 64 76 alt  mathias.bjorkman@bilpriser.se.

_____________________________________________________________________________________________________

 

Motorbranschens Riksförbund
Motorbranschens Riksförbund, MRF, är branschorganisationen för seriösa och professionella bilåterförsäljare och bilverkstäder. Vi har ca 1200 medlemsföretag i Sverige, vilka omsätter över 100 miljarder kr/år.

 

KVD Bilpriser AB erbjuder, via www.bilpriser.se, privatpersoner och företag marknadens bredaste utbud av korrekta och trovärdiga fordonsvärderingar. KVD Bilpriser AB är ett dotterbolag till KVD Kvarndammen som sedan 1991 arbetar med auktioner och värderingar. Auktionssajten kvarndammen.se (kvd.se) är Sveriges största marknadsplats för avyttring av förmåns- och tjänstebilar, maskiner, överskottsvaror samt konkursbon.

Annons

Stäng