Annons

Nya modeller v. 14 är här! Och det är inte vilka som helst ..

2011-04-04 | Fredrik, bilpriser.se

Och nej, rubriken var inte en hundraprocentig teaser utan värde. Nya modeller för denna vecka är faktiskt relativt udda figurer. Eller vad sägs om Saab 9-7X med 6-liters V8-motor? Denna modell är oerhört sällsynt i Skandinavien och är en modell byggd för USA-marknaden på GMT360-plattformen vars en av systermodellerna heter Chevrolet TrailBlazer. Inga dåliga och veka konstruktioner, snarare tvärtom! Men med en bensindriven V8-motor och väl tilltagna yttermått är modellen både föråldrad och långt ifrån bränsleeffektiv enligt våra preferenser. Vad är då restvärdet på en sådan här? Gissa själv eller gör som så många andra och anslut dig till bilhandlarnas bästa vän – Bilpriser PRO


Saab 9-7X blev inte någon av märkets storsäljare. Vill du ha en stor SUV är, tro det eller ej, Chevrolet TrailBlazer troligen ett något bättre val ur värdeminskningsperspektiv.

Konsumenter kan givetvis värdera bilarna i en enklare variant och beräkna marknadsvärde via vårt modellträd!

En annan figur vi precis lagt in är senaste, underbara Mercedes-Benz S350 Nu både bränsleeffektivare och faktiskt aningen vassare. Förr i tiden var de bilarna med mindre motorer i denna gyllene serie ofta snålt utrustade. Glöm det. Idag konfigurerar de allra flesta nybilsköparna av S-klass med rikliga utrustningspaket och extra tillval. En S-klass kan göras hur personlig som helst. Trots att dessa dieselbilar har betydligt fördelaktigare andrahandsvärde än de bensindrivna, större motorerna så kvarstår ett faktum: en hel del pengar går förlorade på kort tid.

S-klass. Vida känd för sin komfort och interiör av högsta kvalitet. Men i vanlig ordning gäller det att se upp med värdeminksningen på bilar i den här prisklassen.

Det var allt för denna vecka och nedan följer listan med samtliga modeller!

• KIA pro_Cee´d 1.6 CRDi (128hk)
• SAAB 9-7X 6.0 (389hk)
• Ford S-MAX 2.2 TDCi (200hk)
• Mercedes S 350 CDI BlueTEC 4Matic W221 (258hk)
• Mercedes S 350 CDI BlueTEC W221 (258hk)

Annons

Stäng