Annons

Nya modeller V.41 – Lancia lanseras på nytt!

2011-10-07 | Fredrik, bilpriser.se

Denna vecka adderar vi nya Lancia Delta till vår värderingsdatabas. Är du som bilhandlare eller vagnparksägare intresserad av att beräkna restvärdet för den helt nya Lancian! Då ska du titta närmare på Bilpriser PRO. Via vår värderingstjänst får du enkelt reda på om Lancian, ur ett ekonomiskt perspektiv, är något ha i bilhallen eller ej. Vi kan redan nu säga att den inte kommer sälja som smör i början. Att återetablera ett varumärke på en liten marknad som den svenska är att projekt som kräver åratal.


Men vad är det egentligen för en bil? Lancia Delta är en liten familjebil som började tillverkas redan på 1970-talet. Den tredje generationen kom till år 2006 på Fiat-plattform. Men först nu år 2011 samtidigt som en facelift har den dykt upp på svenska marknaden. På vår marknad kommer den finnas med tre motoralternativ: två bensinmotorer på 1,6 liter och en turbodieselmotor på 1,8 liter (som ganska givet kommer bli mer åtråvärd på vår dieselälskande marknad)


Till skillnad från många andra bilar i denna ganska intetsägande klass så har Deltan det yttre med sig – ett kurvigt bakparti samt en karaktäristisk grill och insidan håller vad den lovar. För det är trots allt just imagen med denna bil som potentiella köpare faller för. Men sedan är också dieselmotorn miljöbilsklassad … Vad tror du själv om Lancia Delta?

Nya modeller V. 41:

Lancia Delta 1.8 di turbo-Jet (200hk)
Lancia Delta 1.6 MultiJet (105hk)
Lancia Delta 1.6 MultiJet (120hk)
Land Rover Freelander 2003-2006
Land Rover Freelander 2.0 TD4 5dr (109hk)
Land Rover Freelander 2.0 TD4 3dr (109hk)

Annons

Stäng