Annons

Nya modeller vecka 48 – Snabba Spider och V40 CC ..

2013-11-29 | Fredrik, bilpriser.se

Nya modeller för vecka 48 är här. Du som abonnent till Bilpriser PRO kan som vanligt beräkna restvärden och se värdeminskningskurvor i tjänsten. Bilar med SUV-attribut eller crossoverambitioner har de senaste åren haft en snällare värdeminskning än de traditionella modellerna. Men hur är det med Volvo V40 CC? Efter många mil i senaste Volvo V40 kan vi inte annat än imponeras av hur välbyggd och körglad bilen är. Utrymmena är inte de allra mest generösa men så är bilen just en kombimodell storlek small.

Inte fullt så bra andrahandsvärden hittar vi bland Alfa Romeos modeller. Är det annorlunda med Spider? Nej, knappast. Dessa är och förblir bilar för de som älskar passionen och kan leva med värdetapp och andra nackdelar ur ägandeperspektiv. Men underbara till helrätt pris är dom.

Du som privatperson kan som vanligt värdera bilar helt kostnadsfritt enkelt via vår förstasida! Allt du behöver är ett registreringsnummer. Eller inte ens det, för bilmodell, miltal och lite tillvalskryss är allt som behövs. Trevlig helg!

Samtliga modeller för vecka 48:

Volvo V40 Cross Country T4 AWD (180hk)
Volvo V40 T2 (120hk)
Alfa Romeo Spider 1750tbi (200hk)

Annons

Stäng