Annons

Nya sätt att kolla upp begagnade bilar – här är några tips!

2014-12-30 | Erik Hjort, bilpriser.se

I samband med att internet introducerades på marknaden ökade möjligheterna för konsumenter att hitta välfungerande och säkra fordon, tyvärr är inte alla medvetna om detta. Med hjälp av ”Det moderna sättet att granska en begagnad bil” vill CARFAX Sverige hjälpa köpare genom att minimera riskerna vid köp av bilar, optimera och underlätta sökandet och därigenom spara värdefull tid.

Det finns ett par kriterier som de flesta köpare går efter när de bestämmer vilka bilar de vill åka och ta en närmare titt på. Efter att fordonstyp och prisklass kollats upp brukar följande aspekter vara av intresse:

Efter att ha gått igenom de ovanstående punkterna brukar nästa steg i ledet vara att besluta om det är aktuellt att åka och kolla på bilen. När den bil hittats som uppfyller önskemål och krav för de ovanstående punkterna är nästa steg i ledet att boka in ett besök hos bilhandlaren för att kunna ta sig en närmare titt på bilen och provköra den. Att åka och kolla på en bil i en bilhall är ofta en stor tidsinvestering. Tyvärr behöver ett besök inte nödvändigtvis betyda att man som köpare får reda på all information som till exempel om tidigare olyckor eller manipulerad mätarställning. Detta hade naturligtvis haft ett stort påverkan på det slutgiltiga beslutet.

Ladda ner Carfax riskradar app här – gratis!

carfax_riskradar

Annons

Stäng