Annons

Ta in offerter för bilservice på bilpriser.se

2013-02-15 | Mathias, bilpriser.se

Verkstadsportalen autobutler.se använder Sveriges ledande bilvärderingssajt för att skapa dialog med bilägare och bilverkstäder.

Autobutler.se som är en ny verkstadsportal har valt Sveriges ledande bilvärderingssajt bilpriser.se som samarbetspartner. Via samarbetsavtalet vill autobutler.se skapa dialog och relationer med de svenska bilägarna och verkstäderna.

I korthet innebär samarbetet att besökarna på bilpriser.se snabbt och enkelt kan skicka in sina uppdrag till Autobutlers verkstäder via en integration. Antingen gör man en värdering och klickar på fliken ”bilservice” eller så går man direkt till www.bilpriser.se/bilservice.

Mathias Björkman VD för bilpriser.se välkomnar samarbetet med autobutler.se

– Verkstadsportalen autobutler.se är ett förfriskande element på den svenska bilmarknaden. Portalen kopplar ihop bilägare och verkstäder samt förmedlar uppdrag på ett nytt och modernt sätt. Konsumenten skickar in ett uppdrag som de anslutna verkstäderna sedan får offerera på. Du får offerter inom 24 timmar. Enkelt för konsumenten samtidigt som det driver business till verkstäderna.

– Vi har länge haft bilpriser.se i kikaren som samarbetspartner. Nu har det fallit på plats och det är vi mycket nöjda med. Det är en viktig kvalitetsstämpling av vår verkstadsportal, säger Christian Legêne, som tillsammans med Peter Michael Oxholm Zigler är grundare av en av Nordens största och ledande verkstadsportaler med 1 100 verkstäder i Sverige och Danmark. I Sverige är antalet verkstäder 381 efter bara tre och en halv månad – och snabbt växande. Det har gått tre gånger så fort jämfört med lanseringen i Danmark i 2010, säger marknadschef för Sverige, Giovanni Fucá.

Autobutler.se har valt bilvärderingssidan Bilpriser.se med noggrannhet:

– Vi vet att bilpriser.se är en mycket seriös och respekterad sida dit de svenska bilägarna vänder sig till för att få nyheter, bilvärderingar och ekonomiska tips för deras fordon. Därför är det en perfekt partner för oss, säger Christian Legêne.

Kort om Autobutler.se

Autobutler.se som startades den 22 oktober 2012, är en del av Nordens ledande online-verkstadsportal med 381 anknutna verkstäder i Sverige och 712 i Danmark. I Sverige har autobutler.se samarbeten med kedjorna Vianor och Euromaster. Det finns även verkstäder från kedjor som Mekonomen, Bosch Car Service, Mekopartner, Autopartner och Meca. Ca 20 procent av de anknutna verkstäderna är auktoriserade.

Autobutler har sedan starten i augusti 2010 förmedlat över 58 000 uppdrag mellan bilägare och verkstäder. Portalen har inlett en internationell lansering som de kommande åren skall leda till lanseringen av verkstadsportalen i 12 länder i Europa. Autobutler har fått fler än 1 000 betyg på värderingssajten Trustpilot och har betyget 9,5 av 10 möjliga, bäst i kategorin ”Bilar” och näst bäst i kategorin ”Onlinetjänster” efter Google. Verkstäderna på autobutler har recenserats av bilägarna och har i genomsnitt fått 4,5 av 5 möjliga poäng.

Testa tjänsten direkt här!

 

Annons

Stäng