Annons

En tidning i tiden – Tjänstebilen gör premiär!

2011-04-20 | Fredrik, bilpriser.se

Det är betydligt fler aspekter att ta hänsyn till vid bilköp idag än för 15 år sedan. Är bilen miljövänlig? Är den bränsleeffektiv? Är den bra ur värdeminskningsperspektiv? Det och mycket annat har vi och Teknikens Värld specialkunskap om. Därför förenar vi nu vårt kunnande om marknadsvärden med Teknikens Världs gedigna kunskaper om biltester. Resultatet heter Tjänstebilen.
– Det finns en hel del vagnparkskunder som är i behov av mer information. Tidigare har det inte funnits någonting som liknar Tjänstebilen, säger Mathias Björkman, VD för KVD Bilpriser.

“Vi kör bara premiumbilar och företaget sparar pengar på det” Är BMW mer eknomiskt än Citroën som tjänstebil? Läs vad Markku Nieminen på kemiföretaget DuPont säger.

Jonas Björkman på KVD Bilpriser har i Tjänstebilen sammanställt en lista med priser på de vanliga tjänstebilarna plus mer.

Är du kund till Kvarndammen eller KVD Bilpriser kommer du i veckan få ett exemplar utskickad kostnadsfritt tillsammans med ett förmånligt prenumerationserbjudande. Har du frågor om Tjänstebilen är du välkommen att skriva till: kundtjanst@bilpriser.se eller ringa direkt till Mathias Björkman på tfn. nr. 08 – 522 43 216.

Annons

Stäng